Over Green Hil

In september 2008 heb ik Green Hil opgericht.
Tijdens mijn werk als hovenier kom ik regelmatig mensen tegen die nogal onzeker zijn over de manier waarop ze met hun tuin omgaan. ‘Wanneer kan ik eigenlijk snoeien, en hoe doe ik dat dan? Ik wil graag langer bloemen in de tuin, hoe doe ik dat?’ ‘ Och, ik doe maar wat in de tuin, ik zal het vast niet goed doen….’

Daarvoor moet je bij Green Hil zijn. Ik maak je op een leuke, ontspannen manier wegwijs op tuingebied, zodat je met meer zelfvertrouwen en plezier de tuin in gaat.

Dit doe ik vanuit mijn enthousiasme voor de tuin en het ‘buiten zijn’. Daarnaast vind ik het leuk om met allerlei verschillende mensen om te gaan. De benodigde vakkennis haal ik uit mijn hoveniersopleiding en mijn werkervaring als hovenier. Mijn onderwijsbevoegdheid en ervaring in het groenonderwijs helpen mij bij het geven van een goede instructie of cursus.